Reporterskola

PRIDE: Insändare av Rosa Wetterstrand

Rosa Wetterstrand insändare om pride

Det gör mig arg och ledsen!

Jag tycker att pride är väldigt viktigt. För att tänk om man inte fick älska vem man ville, då skulle det kanske bli krig för att de homosexuella hade tröttnat på regeringen så mycket att de startade krig! Några i min klass pratar om pride som om det va nåt dåligt. Då blir jag väldigt arg och ledsen.


Jag tror att jag är mer van vid det än många andra för jag har växt upp med pride. Mina föräldrar är inte homosexuella men min bästis mammor är det och det är därför jag har växt upp med det. 


För mig är kärlek att man verkligen bryr sig om den personen och gör allt för hen.


Jag skulle göra allt för min lillasyster till exempel. Jag älskar henne.

Rosa Wetterstrand


Text: Rosa Wetterstrand, Möllevångsskolan