Berättelsen om Avicii: Tim Bergling av Tomas Dömstedt

Avicii på en scen

Berättelsen om Avicii är veckans boktips på MiniBladet.

I den här boken får du veta mer om Tim Bergling, människan bakom det världsberömda artistnamnet Avicii. Hur han var som barn, hur allt började med hans musikintresse och hur han blev så känd. Och om hur det kom sig att han reste på turnéer världen över, med för lite tid för paus och återhämtning. Tim finns inte mer, men hans musik och berättelsen om honom lever vidare.

 

Boktips av Charlotta Westerberg, Limhamnsbiblioteket

I den här boken får du veta mer om Tim Bergling, människan bakom det världsberömda artistnamnet Avicii. Hur han var som barn, hur allt började med hans musikintresse och hur han blev så känd. Och om hur det kom sig att han reste på turnéer världen över, med för lite tid för paus och återhämtning. Tim finns inte mer, men hans musik och berättelsen om honom lever vidare.

 

Boktips av Charlotta Westerberg, Limhamnsbiblioteket